PROGRAMACIÓ març -juny 2020

les Roquetes

ENCANTADES

Poca Cosa Teatre

Diumenge 29 de març a les 19h 

Sala Sol (Centre Cívic l'Espai)

LES ROQUETES

  Entrada gratuïta  

 

 

La Periquinela (fada de Bausén) i l'Estuna (fada de les Tunes) són dues fades catalanes, altrament anomenades "encantades", que fa temps que viuen juntes. Es troben més soles que unes mussoles, estan tristes, tot el dia estan arraulides al sofà i no surten mai de la cova on viuen. Ja no fan res característic de les fades; de fet, no saben ni que són fades! Però un dia veuen un concurs a la televisió que les farà aixecar del sofà! Arribaran a adonar-se que són encantades de debò?

 

Amb Encantades descobrirem diverses llegendes de fades catalanes i coneixerem els seus costums i per què són éssers tan especials, però sobretot passarem una estona carregada de bon humor i d'òpera. 

 

Encantades és un espectacle familiar que sorgeix de la necessitat de crear un nou projecte a partir de llegendes extretes de la nostra cultura popular i continuar la tasca que diferencia la companyia Pocacosa Teatre de les altres companyies de teatre familiar: apropar l'òpera al públic familiar d'una manera propera i distesa i recuperar històries i llegendes catalanes.

FITXA ARTÍSTICA                               

Autoria:Tona Puig

Direcció: Jordi Gilabert

Repartiment: Elena Martinell Vilata i Meritxell Yanes Font

Durada de l'espectacle: 50 min. 

Pl. de la Vila, 1.  08810 Sant Pere de Ribes.  Tel. 93 896 73 00 |   Avís legal – 2020