TALLER DE TEATRE 

Xènia Reguant

Professora d'interpretació

Estudia dansa amb deu anys amb Carmen Contreras i jazz amb Coco Comín. Cursa estudis de teatre musical a Memory i interpretació amb Alicia Hermida i Juan Carlos Corazza.

 

Ha treballat al TNC  amb el “Somni de Mozart”, al Teatro Lope de Vega interpretant la Bella a “la Bella y la Bestia” i ha protagonitzat els musicals “Cantando bajo la lluvia”, “Monjitas”, “Romeo y Julieta, “La muerte de Woody Allen” o “Mala Sangre” entre d’altres.

 

A la televisió ha format part de les sèries “I ara què, Xènia?”, “Amar en tiempos revueltos”, “El joc de viure”, “Tarancón”,  “La reina Sofía” o "Com si fos ahir". 

 

També la hem pogut veure a pel·lícules com “Cuba Libre”, “H6” o “Caótica Ana” de Julio Medem.

Amb motiu dels treballs de recuperació del Teatre Municipal de les Roquetes, l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes ofereix aquest curs gratuït de teatre per a majors de quinze anys. Per a poder participar-hi és imprescindible omplir i enviar el full d'inscripció que trobaràs en aquesta pàgina. Hi ha un màxim de quinze places i la selecció dels alumnes es farà per ordre d'inscripció. 

Qui impartirà el curs?

Xènia Reguant, actriu amb una llarga trajectòria i protagonista del musical "La Bella y la Bestia" en el primer muntatge que es va estrenar al Teatro Lope de Vega de Madrid l'any 1999.  

 

Què es farà?

Improvisacions i exercicis teatrals per a crear petites peces de teatre que seran exhibides a les instal·lacions del Centre Cívic l'Espai de les Roquetes el 27 de març a les 19h, coincidint amb el dia mundial del teatre.

 

Quan es farà?

El curs començarà el 20 de febrer i finalitzarà el divendres 27 de març amb la mostra de teatre al Centre Cívic l'Espai. Les classes es faran tots els dimarts i dijous de les 18 h a les 20 h.

 

On es farà?

A la Sala Venus del Centre Cívic l'Espai de les Roquetes (C/ d'Antoni Gaudi, 5)

 

Quin preu té?

Aquest curs és gratuït, però és imprescindible que facis la teva inscripció a través d'aquesta web. Un cop rebuda la teva sol·licitud, ens posarem en contacte amb tu per a informar-te de la disponibilitat de les places i acabar de formalitzar la teva inscripció.

 

A qui va adreçat?

A majors de quinze anys interessats a introduir-se en el món del teatre o amb inquietuds per a conèixer el procés de creació d'un espectacle.

Formulari d'inscripció al taller de teatre

* Camps obligatoris

Pl. de la Vila, 1.  08810 Sant Pere de Ribes.  Tel. 93 896 73 00 |   Avís legal – 2020